Bug #85776

Domain lock does not work anymore

Added by Markus Klein almost 3 years ago. Updated almost 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
Category:
Authentication
Target version:
Start date:
2018-08-07
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
Tags:
Complexity:
easy
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

The patch for #85761 uses a wrong server variable (REMOTE_HOST instead of HTTP_HOST) to validate the domain-lock feature.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Task #85761: Merge salted passwords auth service into default serviceClosed2018-08-05

Actions
#1

Updated by Markus Klein almost 3 years ago

  • Related to Task #85761: Merge salted passwords auth service into default service added
#2

Updated by Gerrit Code Review almost 3 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/57833

#3

Updated by Gerrit Code Review almost 3 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/57833

#4

Updated by Gerrit Code Review almost 3 years ago

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/57833

#5

Updated by Markus Klein almost 3 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#6

Updated by Benni Mack almost 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF