Project

General

Profile

Actions

Bug #92754

closed

Multi selection in record list not working

Added by Patrick Lenk over 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Backend User Interface
Target version:
Start date:
2020-11-02
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
7.3
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

In chrome mobile or desktop or firefox, the button to select multiple/all records in the list module is not working.

TYPO3 9.5.22 and many maintenance versions before.


Files

Screenshot_20201102-185910.png (415 KB) Screenshot_20201102-185910.png Patrick Lenk, 2020-11-02 19:06
Actions #1

Updated by Riccardo De Contardi almost 3 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback

Is this still reproducible? I tried with Chrome and Firefox on desktop and TYPO3 9.5.24 and it seems to work; am I missing something?

Could you provide a step-by-step guide on what goes wrong?

Actions #2

Updated by Patrick Lenk almost 3 years ago

Riccardo De Contardi wrote in #note-1:

Is this still reproducible? I tried with Chrome and Firefox on desktop and TYPO3 9.5.24 and it seems to work; am I missing something?

Could you provide a step-by-step guide on what goes wrong?

This issue is still present for 9.5 LTS. I'm now on 10.4 LTS and there is no issue with the selection of all records in the list view.

Actions #3

Updated by Benni Mack over 2 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

I will close this one. Fixed in v10, and v9 is now in ELTS.

Actions

Also available in: Atom PDF