Robert Wildling

robertwildling@gmail.com

  • Registered on: 2009-09-02
  • Last connection: 2019-07-13

Issues

Activity

2019-07-11

09:46 TYPO3 Core Bug #88719 (New): Close should recognize non-saved record - but fails
After having assigned a target page to a shortcut page, the "Close" button should recognise that there was a change a...

2019-06-13

11:33 TYPO3 Core Bug #84232: How to use ###PAGE_TSCONFIG_UID### with the fieldControls's "addRecord" in TCA?
This is actually working! Yeah!
But the documentation needs a good example, the currently provided text does not exp...

2019-06-12

15:41 TYPO3 Core Bug #84232: How to use ###PAGE_TSCONFIG_UID### with the fieldControls's "addRecord" in TCA?
Found this:
https://git.higidi.com/TYPO3/TYPO3.CMS/commit/02490e995e5a694a9256ffc928c186859ee74a55

2019-06-03

08:51 TYPO3 Core Bug #88472: Table with mm relation, unable to use ###CURRENT_PID### on relation if parent is unsaved
I am "suffering" from this problem, too. In a Slack chat, Benny Mack meant that this is a bug: vars like ###PAGE_TSCO...
08:48 TYPO3 Core Bug #84208: TCA: using addRecord in a selectMultipleSideBySide select field overwrites existing data
The current issue is still valid as the configuration of a ###PAGE_TSCONFIG_PID### or any other in the "addRecord" se...

2019-05-15

11:04 TYPO3 Core Bug #84208: TCA: using addRecord in a selectMultipleSideBySide select field overwrites existing data
I think this was resolved by #82461. A test today showed, that existing records are NOT deleted anymore.
IMO, this t...

2019-05-09

09:26 TYPO3 Core Bug #88312: User group definitions not saved properly
Thanks, Riccardo!
This issue could be closed in favor of #70812.
09:08 TYPO3 Core Bug #88312 (Closed): User group definitions not saved properly
When creating user groups, the "Files" and "Directory" settings under "Mounts and Workspaces" are not saved correctly...

2019-05-01

13:11 TYPO3 Core Bug #88253: TSconfig: Adding a new content element item group does not work
SORRY!
PLEASE IGNORE / DELETE / CLOSE!
CORRECTION:
Everything is fine, this ticket is totally superfluous!
...
11:48 TYPO3 Core Bug #88253 (Closed): TSconfig: Adding a new content element item group does not work
When defining custom content elements, up to the latest version of TYPO3 8 this used to work:...

Also available in: Atom