Michal Cygankiewicz

mc@amtsolution.pl

  • Registered on: 2014-01-13
  • Last connection: 2017-02-09

Issues

Activity

2016-06-21

14:50 TYPO3 Core Bug #26993: Pagetree: Copying large branches duplicates branch
Same with 6.2.25!

2016-01-19

12:39 TYPO3 Core Bug #72812 (Closed): rsaauth: IE caches xhr, problem with login after changing password
Scenario:
1. I am logging as a frontend user.
2. Log out.
3. Forgot password, ask for new one.
4. I am not able...

2015-04-10

10:46 TYPO3 Core Bug #66348 (Rejected): Renaming on upload problem
When uploading file which already exists TYPO3 adds extra number at the end of filename.
So if uploaded file name ...

2014-08-27

07:52 TYPO3 Core Bug #53311: t3lib_extMgm::extPath() no longer works in ext_localconf.php
Isn't it connected to https://forge.typo3.org/issues/57463 - problem with creating/deleting cache files in typo3temp?

2014-08-06

12:04 TYPO3 Core Bug #60821 (Closed): Migrate all file relations from tt_content.image delete files and not migrate
I try to make upgrade from 4.5 to 6.2.
After executing step 'Migrate all file relations from tt_content.image and ...

2014-07-17

13:00 TYPO3 Core Bug #54014: cli_dispatch.phpsh scheduler won't run because of BackendUserAuthentication?
Thank you for your help. I've solved this issue - in my case the problem was server configuration. CLI-php didn't hav...
09:10 TYPO3 Core Bug #54014: cli_dispatch.phpsh scheduler won't run because of BackendUserAuthentication?
It doesn't execute any of the tasks from CLI becaouse it stops before becaouse of this mysqli error...
It stops in...
08:00 TYPO3 Core Bug #54014: cli_dispatch.phpsh scheduler won't run because of BackendUserAuthentication?
It's strange but for me it doesn't work on 6.2 becaouse of error:
"Uncaught TYPO3 Exception #1271492607: Database ...

2014-07-16

08:35 TYPO3 Core Bug #54014: cli_dispatch.phpsh scheduler won't run because of BackendUserAuthentication?
Did you manage to solve this problem? It seems I have similr problem with 6.2 version...

2014-02-18

11:26 TYPO3 Core Bug #14512: Error message while creating a new page
This behaviour still occur and may confuses users, I've just checked TYPO3 4.5, 4.7, 6.1.

Also available in: Atom