David Bruchmann

agentur@bruchmann-web.de

  • Registered on: 2008-07-28

Issues

Activity

2009-09-09

14:58 TYPO3 Core Bug #20994: db_list doesn't show '0' values
Hy Bastian,
The Patch helped for db_list but not for the editform with eval=int in TCA
I have installed it on v...

2009-08-15

17:13 TYPO3 Core Bug #20889: File list tree-<ul> lacks id="treeRoot"
ok, DAM is another item. There is no need to think about that now from your point of view.

2009-06-28

01:23 TYPO3 Core Bug #20687 (Closed): DBAL (adodb): Tables unknown to T3 breaks down Install-Tool
Using Installtool with adodb is hard when unknown tables are in Database.
PHP-Errror-Message:
Fatal Error: Call t...

2009-06-12

08:23 TYPO3 Core Bug #20611 (Closed): deprecated function in class.nusoap.php in TYPO3 v.4.3alpha3
Info of PHP 5.3:
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in ...\typo3\mod\tools\em\...
07:25 TYPO3 Core Bug #20610 (Closed): HMENU does not show top Level Page in TYPO3 v4.3alpha3
Having a simple HMENU like this:
page.10 = HMENU
page.10 {
1 = TMENU
1.wrap = <div style="width:200px; bord...

2009-06-05

18:53 TYPO3 Core Feature #20580 (Closed): streaming content
short: I'd like to stream content.
description:
TYPO3 fetches content first (saving it in arrays first) renders i...

2009-05-29

15:51 TYPO3 Core Bug #20529 (Closed): stdWrap for TypoSrcrip-select parameters
The select function doesn't allow stdWrap for several parameters. So the have to be hardcoded in TS.
I changed fun...

2009-04-22

18:57 TYPO3 Core Bug #20343 (Closed): default $headerStart in template.php is HTML 3.2 instead of HTML 4
The Header is set by startPage($title) to HTML 3.2 instead of HTML 4 as described in the top of the class when docTyp...

2009-03-03

01:38 TYPO3 Core Feature #20119 (Closed): set more parameters of pi_list_query individually
In pi_list_query $pidList is taken from the global conf-array.
Overwriting this Array can be confusing and shouldn't...

2009-01-27

15:05 TYPO3 Core Bug #19887: After update to 4.1.8 image rendering doesn't work anymore
Is that item solved now?
I had problems to create GMENU-Items with Version 4.23.

Also available in: Atom