Christian Buelter

  • Registered on: 2008-07-29
  • Last connection: 2020-10-14

Issues

Projects

Activity

2020-09-24

11:52 TYPO3 Core Bug #92382: levelLinksPosition=bottom is not working correctly especially with minitems=1 set and...
Note: Applying patch provided in https://forge.typo3.org/issues/91808 did not fix the problem.
11:46 TYPO3 Core Bug #92381: Button "Create new" does not re-appear for inline (IRRE) elements after reaching maxi...
Patch https://forge.typo3.org/issues/91808 fixes the problem in my test case, thank you.

2020-09-23

11:16 TYPO3 Core Bug #92382 (Accepted): levelLinksPosition=bottom is not working correctly especially with minitem...
If record has inline elements with a "maxitems" value configured and the number of elements already assigned is "maxi...
10:40 TYPO3 Core Bug #92381 (Closed): Button "Create new" does not re-appear for inline (IRRE) elements after reac...
When a "maxitems" TCA configuration is set for inline elements, the "Create new" button disappears after reaching the...

2020-05-15

10:10 TYPO3 Core Bug #89621: Move to clipboard button is missing in filelist module for editors
I could not reproduce it in 9.5.15.
I downgraded my test environment to 9.5.11 to double-check. In my current test...

2019-11-21

14:55 TYPO3 Core Bug #89621: Move to clipboard button is missing in filelist module for editors
This may be related to https://forge.typo3.org/issues/89669

2019-11-08

17:11 TYPO3 Core Bug #89621 (Closed): Move to clipboard button is missing in filelist module for editors
The button which moves multiple selected files to the clipboard is missing in the file list module. Only editors are ...

2019-05-24

12:19 TYPO3 Core Bug #88359: Filelist module: "Replace" input field is empty after selecting a file
I noticed it in Safari.
This seems to be resolved in current TYPO3 9.5.7. At least I cannot reproduce it either.
...

2019-05-16

13:28 Translation Team Bug #88373 (Closed): Login error on translation.typo3.org
When I try to login to translation.typo3.org I get the following error:
Server Error
An error has occurred. Tha...

2019-05-15

16:58 TYPO3 Core Bug #88360: Missing Slug when editors create a NEW page?
related to https://forge.typo3.org/issues/88224

Also available in: Atom