Project

General

Profile

Actions

Bug #103197

closed

Backend users may get confused about context menu apparently not loading

Added by Andreas Kienast about 2 months ago. Updated about 2 months ago.

Status:
Resolved
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2024-02-26
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
12
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

In scenarios with a slow internet connection or heavy server load, if a backend user requests a context menu, the menu seems to not load. The issue is that the menu is rendered once the requested data has been received without any indicator that there's an ongoing request.

Actions #1

Updated by Gerrit Code Review about 2 months ago

  • Status changed from In Progress to Under Review

Patch set 2 for branch main of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/83127

Actions #2

Updated by Gerrit Code Review about 2 months ago

Patch set 3 for branch main of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/83127

Actions #3

Updated by Gerrit Code Review about 2 months ago

Patch set 4 for branch main of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/83127

Actions #4

Updated by Gerrit Code Review about 2 months ago

Patch set 1 for branch 12.4 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/83187

Actions #5

Updated by Andreas Fernandez about 2 months ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
Actions

Also available in: Atom PDF