Bug #23361

Cannot insert link in first item bulleted list

Added by Kees-Jan Koster over 9 years ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2010-08-06
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

When I create a bulleted list in the editor containing at least two or more items I cannot create a link for the full first item.

- Item1
- Item2
- Item3

Select Item1 and insert a link will show the dialog but after selecting a page or something else the link is not created. For Item2, Item3 it just works.

When adding a space after Item1, so it wil be

- Item1[space]

And selecting only Item1 the link can be created.

I get this behavior only in TYPO3 4.4.x, IE8 (Win7), Firefox is not affected, IE6 (WinXP) is also working fine.

(issue imported from #M15371)


Related issues

Duplicates TYPO3 Core - Bug #23336: Strange behaviour inserting links in IE7 Closed 2010-08-02

History

#1 Updated by Gary Wong over 9 years ago

I am also able to reproduce this problem, but not always. I wasn't able to find the pattern that makes this happen 100% of the time.

I did notice that when I can get to it fail that I need at least 2 words in the first sentence.

Win 7/IE 8. FF is fine.

#2 Updated by Alexander Stier over 9 years ago

Maybe this is related to the issue I posted on august, 2nd with the tracking ID 15328

http://bugs.typo3.org/view.php?id=15328

#3 Updated by Stanislas Rolland over 9 years ago

The patch attached to issue #15328 should also fix this issue.

#4 Updated by Stanislas Rolland over 9 years ago

Fixed in SVN TYPO3core trunk (revision 8706) and branch TYPO3_4-4 (revision 8707).

#5 Updated by Benni Mack over 1 year ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF