Bug #24927

Some css declarations for mime types in fileadmin missing

Added by Christian Nölle over 10 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2011-02-02
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
4.5
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

After switching to sprites in the fileadmin, I recognized that some filetypes are showing just an "x", where there should be a proper icon.

For example, .doc files are properly declared with the style "t3-icon-word", but there is no such class in the css. Hence the sprite is not getting properly addressed and the default of the sprite table - upper left icon - is shown.

(issue imported from #M17442)


Files

bug_mime_4_5.jpg (8.9 KB) bug_mime_4_5.jpg Administrator Admin, 2011-02-02 10:08
bug_mime_css_4_5.jpg (13.5 KB) bug_mime_css_4_5.jpg Administrator Admin, 2011-02-02 10:08
#1

Updated by Christian Nölle over 10 years ago

Same as "t3-icon-text-ts".

I just had a quick look over the sysext/t3skin/images/sprites/t3skin.png and there is no word icon. XLS, PPT, all in place, but no Word 8-)

#2

Updated by Stefan Neufeind almost 10 years ago

Are you using a recent 4.5-version? Just tried and it seems to show me a word-icon as well.

#3

Updated by Alexander Opitz over 6 years ago

  • Description updated (diff)
  • Status changed from New to Closed
  • Target version deleted (0)
  • TYPO3 Version set to 4.5
  • Is Regression set to No

No feedback within the last 90 days => closing this issue.

If you think that this is the wrong decision or experience this issue again, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Also available in: Atom PDF