Bug #39260

No thumbnails in readOnly select fields in TCEforms

Added by Sebastian Michaelsen about 7 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
FormEngine aka TCEforms
Target version:
-
Start date:
2012-07-25
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
6.0
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

At the moment when you render a group/db select field with

'readOnly' => 1,
'show_thumbs' => 1

no thumbnails are shown. I consider this as a bug because group/file will show the thumbs with the same configruation.
If you don't want thumbs in your readOnly field you are free to set show_thumbs to 0 of course.

disabled_thumbnails.png View (4.07 KB) Sebastian Michaelsen, 2012-07-25 16:27

39260.diff View (873 Bytes) Sebastian Michaelsen, 2012-07-25 16:58

History

#1 Updated by Sebastian Michaelsen about 7 years ago

This is what I want to achieve

#2 Updated by Sebastian Michaelsen about 7 years ago

This is what I'm trying to hand in, but I once again ruined my local TYPO3/Git environment. Will try again tomorrow.

#3 Updated by Mathias Schreiber almost 5 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback
  • Assignee set to Mathias Schreiber
  • Is Regression set to No

Hey Sebastian,

any news here?

#4 Updated by Alexander Opitz over 4 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed
  • Assignee deleted (Mathias Schreiber)

No feedback within the last 90 days => closing this issue.

If you think that this is the wrong decision or experience this issue again, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Also available in: Atom PDF