Project

General

Profile

Actions

Bug #58694

closed

rtehtmlarea user settings are not shown in setup ext

Added by Markus Klein almost 10 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
Category:
Backend User Interface
Target version:
Start date:
2014-05-11
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
Tags:
Complexity:
easy
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

rtehtmlarea adds user setting options to the setup extension, but these are not shown.

The problem is a wrong loading order of the extensions.
This can not be fixed by defining a dependency, but RTE suggests the setup extension.

By fixing #57825, this can be fixed by adding the suggestion also to composer.json.


Related issues 1 (0 open1 closed)

Related to TYPO3 Core - Bug #57825: Configuration option for defining loading order of extensionsClosed2014-04-11

Actions
Actions #1

Updated by Gerrit Code Review almost 10 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/30006

Actions #2

Updated by Gerrit Code Review almost 10 years ago

Patch set 4 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/30006

Actions #3

Updated by Markus Klein over 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
Actions #4

Updated by Benni Mack over 5 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
Actions

Also available in: Atom PDF