Project

General

Profile

Actions

Bug #59553

closed

Workspace image preview not show in page module

Added by Manu no-lastname-given almost 10 years ago. Updated almost 9 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Workspaces
Target version:
Start date:
2014-06-13
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
4.5
PHP Version:
Tags:
Complexity:
medium
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

In TYPO3 4.5.34 (and before, to TYPO3 4.5.30 minimum)
In the Backend, in a workspace, on Page module, when I add an Image in "texte and Images" content element, the image is not show as you can see in my files.

This problem can be related to Related to http://forge.typo3.org/issues/54956


Files

workflow_image_notshow_BE.png (171 KB) workflow_image_notshow_BE.png Image not show - Back-End Manu no-lastname-given, 2014-06-13 15:43
cattura.png (41.7 KB) cattura.png Riccardo De Contardi, 2015-05-15 10:43
Cattura_v7.PNG (57.7 KB) Cattura_v7.PNG Riccardo De Contardi, 2015-05-15 10:43
Actions #1

Updated by Oliver Hader almost 10 years ago

  • Category set to Workspaces
  • Complexity set to medium
Actions #2

Updated by Mathias Schreiber over 9 years ago

  • Target version set to 7.5

Updated by Riccardo De Contardi about 9 years ago

Manu, I attach the screenshots taken with v.6.2.12 and 7 (latest master)...is this sufficient to consider the bug solved? Or is there something else to be tested? Thank you!

Actions #4

Updated by Riccardo De Contardi almost 9 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

No feedback within the last 90 days => closing this issue.

If you think that this is the wrong decision or experience this issue again, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Actions

Also available in: Atom PDF