Project

General

Profile

Actions

Bug #62198

closed

Extension Manager: wrong translation

Added by Gernot Ploiner over 9 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
Category:
Extension Manager
Target version:
Start date:
2014-10-13
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
Tags:
Complexity:
no-brainer
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

After uploading an Extension in the Extension Manager in a german TYPO3-Backend, the following Message appears:

Erweiterung hochladen {0} hochgeladen!

But in the default language (english) this correct message appears:

Extension Upload
dpn_glossary was uploaded!

So the german translation writes {0} instead of the Extensionkey.
Screenshots are attached...

BTW: The second Message is not translated at all ;-) The Text would be: "dpn_glossary wurde installiert!"


Files

en.jpg (67.3 KB) en.jpg Ulpoad in english TYPO3 Gernot Ploiner, 2014-10-13 17:22
de.jpg (51.6 KB) de.jpg Upload in german TYPO3 Gernot Ploiner, 2014-10-13 17:22
150415-one-of-two.jpg (4.94 KB) 150415-one-of-two.jpg Gernot Ploiner, 2015-04-15 15:00
Actions #1

Updated by Georg Ringer over 9 years ago

problem is that the original translation contains a %s but the translation a {0}

Actions #2

Updated by Georg Ringer over 9 years ago

  • Status changed from New to Accepted
Actions #3

Updated by Krzysztof Adamczyk over 9 years ago

I can take a care about this ticket

Actions #4

Updated by Krzysztof Adamczyk over 9 years ago

I found a bug in the typo3conf/l10n/de/extensionmanager/Resources/Private/Language/de.locallang.xlf .
So we need update label extensionList.uploadFlashMessage.message and change from {0} hochgeladen! to % shochgeladen! . So we can chage it here : http://translation.typo3.org/

Actions #5

Updated by Georg Ringer about 9 years ago

hey. has this been fixed?

Actions #6

Updated by Michael Oehlhof about 9 years ago

I have just proposed it on the translation server.

Actions #7

Updated by Nicole Cordes almost 9 years ago

  • Status changed from Accepted to Needs Feedback

Can you please try to update your translation files over the "Language" module.

Actions #8

Updated by Nicole Cordes almost 9 years ago

  • Assignee set to Nicole Cordes
Actions #9

Updated by Gernot Ploiner almost 9 years ago

Thank you, but only one of the two bugs is resolved. Take look at the attached screenshot...

Actions #10

Updated by Alexander Opitz over 8 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to New
Actions #11

Updated by Nicole Cordes over 8 years ago

  • Status changed from New to Closed

This is a known bug in the translation itself and has to be corrected on the translation server.

Actions

Also available in: Atom PDF