Bug #65921

###REC_FIELD_ marker and certain relations not working correctly (e.g. sys_category)

Added by Andreas Allacher over 4 years ago. Updated 10 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2015-03-23
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
7
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:
Remote Sprint

Description


Related issues

Duplicated by TYPO3 Core - Bug #65917: displayCond and ###REC_FIELD_ marker and certain relations not working correctly (e.g. sys_category) Closed 2015-03-23

History

#1 Updated by Gerrit Code Review over 4 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/38026

#2 Updated by Mathias Schreiber over 4 years ago

  • Sprint Focus set to On Location Sprint

#3 Updated by Anja Leichsenring almost 4 years ago

  • Sprint Focus changed from On Location Sprint to Remote Sprint

#4 Updated by Gerrit Code Review almost 4 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/38026

#5 Updated by Anja Leichsenring about 1 year ago

  • Status changed from Under Review to Needs Feedback

is this issue still relevant?

#6 Updated by Andreas Allacher about 1 year ago

Probably not as it was using code that should have been removed with 8.7 but tbh I don't know it has been quite some time and I would need to check.
I guess there might be a similar issue but it would then probably be a different ticket.

#7 Updated by Riccardo De Contardi 10 months ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

This should be fixed from TYPO3 8.7 upwards; if this issue still persists, please open a new issue to restart from a fresh start (and add a reference to this one)

Thank you and best regards.

Also available in: Atom PDF