Bug #71616

Cloned domain entity has __identity set in Fluid form

Added by Oliver Hader over 3 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
New
Priority:
Should have
Assignee:
Category:
Fluid
Target version:
-
Start date:
2015-11-17
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
5.5
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

If an Extbase domain entity is cloned, it internally will be flagged. If that entity is passed to some form view helper in a Fluid based view, the __identity notation is rendered as hidden field. As a result, the original(!) entity that has been cloned will be used after the form is submitted back to the server.

History

#1 Updated by Gerrit Code Review over 3 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch TYPO3_6-2 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/44744

#2 Updated by Gerrit Code Review over 3 years ago

Patch set 2 for branch TYPO3_6-2 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/44744

#3 Updated by Markus Sommer over 3 years ago

  • Assignee set to Oliver Hader

#4 Updated by Gerrit Code Review over 3 years ago

Patch set 3 for branch TYPO3_6-2 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/44744

#5 Updated by Christian Kuhn over 2 years ago

  • Status changed from Under Review to New

#6 Updated by Christian Kuhn over 2 years ago

issue probably still valid, 6.2 patch was however abandoned as "too late", could be re-done for master.

Also available in: Atom PDF