Bug #76392

FormEngine JS validation does not indicate errors

Added by Markus Klein almost 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:
Resolved
Priority:
Must have
Assignee:
Category:
FormEngine aka TCEforms
Target version:
Start date:
2016-05-31
Due date:
% Done:

100%

TYPO3 Version:
7
PHP Version:
Tags:
Complexity:
no-brainer
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

A missing JS line causes this


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #76388: FormEngine validation fails to properly set minitems and maxitems for IRRE when min=max=1 Resolved 2016-05-31
Follows TYPO3 Core - Bug #75307: FormEngineValidation: range not working Resolved 2016-03-30

Associated revisions

Revision 35fab919 (diff)
Added by Markus Klein almost 2 years ago

[BUGFIX] Display validation errors again in FormEngine

Resolves: #76392
Releases: 7.6
Change-Id: Ib74400e1bf988ff0802c3c2e5cd5965a69b6eb9a
Reviewed-on: https://review.typo3.org/48417
Reviewed-by: Andreas Fernandez <>
Tested-by: Andreas Fernandez <>
Reviewed-by: Markus Klein <>
Tested-by: Markus Klein <>

History

#1 Updated by Gerrit Code Review almost 2 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch TYPO3_7-6 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/48417

#2 Updated by Gerrit Code Review almost 2 years ago

Patch set 2 for branch TYPO3_7-6 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/48417

#3 Updated by Markus Klein almost 2 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF