Bug #77711

Adding template in "Include Basis Template" throws Error

Added by Jonathan Starck about 5 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
Category:
-
Target version:
Start date:
2016-08-31
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
8
PHP Version:
7.0
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

Hi,

Adding a template in "Include Basis Template" throws "#1294587218: No TypoScript template found!"-Error in FrontEnd.
After adding a template in "Include Basis Template" the TypoScript in the root-Template no longer applies.

Best regards

#1

Updated by Benni Mack about 5 years ago

  • Target version changed from 8.3 to 8.4
#2

Updated by Georg Ringer about 5 years ago

  • Status changed from New to Accepted
  • Is Regression changed from No to Yes
#3

Updated by Georg Ringer about 5 years ago

  • Assignee set to Georg Ringer
#4

Updated by Gerrit Code Review about 5 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/49691

#5

Updated by Gerrit Code Review about 5 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/49691

#6

Updated by Georg Ringer about 5 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#7

Updated by Riccardo De Contardi about 4 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF