Bug #82739

RecordBrowser does not highlight selected record in recordlist view

Added by Stanislas Rolland 12 days ago. Updated 7 days ago.

Status:
Under Review
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Link Handling
Target version:
-
Start date:
2017-10-11
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
8
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

When using the element browser wizard with a configured record link handler, the record browser does not highlight the currently linked record, if such a link is currently set.

History

#1 Updated by Gerrit Code Review 12 days ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54370

#2 Updated by Gerrit Code Review 12 days ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54370

#3 Updated by Gerrit Code Review 9 days ago

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54370

#4 Updated by Gerrit Code Review 9 days ago

Patch set 4 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54370

#5 Updated by Gerrit Code Review 7 days ago

Patch set 5 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54370

#6 Updated by Gerrit Code Review 7 days ago

Patch set 6 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54370

Also available in: Atom PDF