Bug #82789

Links doesn't work with preformatted style

Added by Loïc Stéphan about 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
RTE (rtehtmlarea + ckeditor)
Target version:
-
Start date:
2017-10-17
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
8
PHP Version:
7.0
Tags:
Complexity:
easy
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

In CKEditor when we use "preformatted style" (pre tag), links are not generated. In frontend, the links are "t3://page?uid=xx" and don't work.
If we remove "preformatted style", the links are correctly rendered.

Thanks.

TYPO3 8.7.7

#1

Updated by Loïc Stéphan about 4 years ago

  • Description updated (diff)
#2

Updated by Susanne Moog about 4 years ago

  • Category set to RTE (rtehtmlarea + ckeditor)
  • Complexity set to hard
#3

Updated by Susanne Moog about 4 years ago

  • Complexity changed from hard to easy
#4

Updated by Gerrit Code Review about 4 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54419

#5

Updated by Gerrit Code Review about 4 years ago

Patch set 1 for branch TYPO3_8-7 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/54421

#6

Updated by Anonymous about 4 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#7

Updated by Loïc Stéphan about 4 years ago

For information, the patch fixes the problem in fluid_styled_content but it must also be applied in EXT:css_styled_content.
The same patch in EXT:css_styled_content/Configuration/TypoScript/Helper/ParseFunc.txt fixes the problem.

#8

Updated by Benni Mack about 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF