Bug #85319

Listview: Tooltip doesn't vanish on multiple actions

Added by Jasmin Trinkler about 1 year ago. Updated 11 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Backend User Interface
Start date:
2018-06-20
Due date:
% Done:

100%

TYPO3 Version:
8
PHP Version:
7.0
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

Steps to reproduce the bug in listview:

- Click on the same action for multiple content elements (for example: hide 5 elements)
- The black tooltip appears for every hide-button
- The tooltip doesn't vanish until you change on another page

Hide-multiple-Elements.png View (45.9 KB) Jasmin Trinkler, 2018-06-20 16:30

tooltip-stays.png View (20.6 KB) Nikita Hovratov, 2018-09-30 00:33

Associated revisions

Revision b6564a0a (diff)
Added by Nikita Hovratov 11 months ago

[BUGFIX] Do not trigger tooltip automatically after hide/unhide

The tooltip is not shown now, when you move the cursor away, while the
spinning icon is active. The new label still updates, if you keep the
cursor the whole time on the button.

Resolves: #85319
Releases: master, 8.7
Change-Id: Id653a9f6d43c1ca1f6a24112edde18b50286843f
Reviewed-on: https://review.typo3.org/58479
Tested-by: TYPO3com <>
Reviewed-by: Josef Glatz <>
Tested-by: Josef Glatz <>
Reviewed-by: Daniel Goerz <>
Tested-by: Daniel Goerz <>
Reviewed-by: Frank Naegler <>
Tested-by: Frank Naegler <>

Revision 7c173614 (diff)
Added by Frank Naegler 11 months ago

[BUGFIX] Do not trigger tooltip automatically after hide/unhide

The tooltip is not shown now, when you move the cursor away, while the
spinning icon is active. The new label still updates, if you keep the
cursor the whole time on the button.

Resolves: #85319
Releases: master, 8.7
Change-Id: Id653a9f6d43c1ca1f6a24112edde18b50286843f
Reviewed-on: https://review.typo3.org/58509
Reviewed-by: Frank Naegler <>
Tested-by: Frank Naegler <>
Tested-by: TYPO3com <>

History

#1 Updated by Christian Plattner about 1 year ago

Jasmin Trinkler wrote:

Steps to reproduce the bug in listview:

- Click on the same action for multiple content elements (for example: hide 5 elements)
- The black tooltip appears for every hide-button
- The tooltip doesn't vanish until you change on another page

I have the same issue. However, only on Windows+Chrome.
Steps to reproduce:

- Open a page in list view
- Hide an element and do not move the cursor until element is hidden
- Scroll away. Tooltip remains visible

This could be the upstream bug, but it's about IE11: https://github.com/twbs/bootstrap/issues/14211

#2 Updated by Susanne Moog 12 months ago

  • Target version changed from 8.7.19 to Candidate for patchlevel

#3 Updated by Nikita Hovratov 11 months ago

I could reproduce this like that:

- Click on the hide or unhide button
- Move your cursor away while the spinner is active
- tooltip stays (Chrome and Firefox is the same)

#4 Updated by Gerrit Code Review 11 months ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58479

#5 Updated by Gerrit Code Review 11 months ago

Patch set 1 for branch TYPO3_8-7 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58509

#6 Updated by Nikita Hovratov 11 months ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

#7 Updated by Benni Mack 11 months ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF