Project

General

Profile

Actions

Bug #86259

closed

Install Tool does not provide a loading indicator

Added by Markus Klein almost 6 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
Category:
Install Tool
Target version:
Start date:
2018-09-15
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

We deliver an empty body with the initial request, so on slow connections the user just sees an empty screen.

Fix this by showing a simple loading indicator.


Related issues 1 (0 open1 closed)

Related to TYPO3 Core - Bug #85657: Accessing the standalone install tool gives a 401 error in the browser consoleClosed2018-07-26

Actions
Actions #1

Updated by Gerrit Code Review almost 6 years ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58281

Actions #2

Updated by Gerrit Code Review almost 6 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58281

Actions #3

Updated by Gerrit Code Review almost 6 years ago

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58281

Actions #4

Updated by Markus Klein almost 6 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
Actions #5

Updated by Christian Kuhn over 5 years ago

  • Related to Bug #85657: Accessing the standalone install tool gives a 401 error in the browser console added
Actions #6

Updated by Benni Mack over 5 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed
Actions

Also available in: Atom PDF