Bug #86421

Preview of translated pages not working anymore

Added by Richard Haeser over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
Category:
Link Handling, Site Handling & Routing
Target version:
Start date:
2018-09-28
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

When you want to open the page you are editing by using the eye-icon in the backend, it won't generate the correct link to the frontend anymore resulting in a page with the original language.

Seems to be after https://review.typo3.org/#/c/58149/

See screenshot for more information.


Files

#1

Updated by Richard Haeser over 2 years ago

  • Target version set to 9 LTS
#2

Updated by Richard Haeser over 2 years ago

In the view module, the preview URL is generated correctly.

#3

Updated by Richard Haeser over 2 years ago

  • Category set to Link Handling, Site Handling & Routing
#4

Updated by Oliver Hader over 2 years ago

  • Assignee set to Oliver Hader
#5

Updated by Oliver Hader over 2 years ago

  • Status changed from New to In Progress
#6

Updated by Gerrit Code Review over 2 years ago

  • Status changed from In Progress to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58438

#7

Updated by Gerrit Code Review over 2 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/58438

#8

Updated by Oliver Hader over 2 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#9

Updated by Benni Mack over 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF