Bug #90345

InstallToolLogin email not working anymore

Added by Georg Ringer over 1 year ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
Category:
Install Tool
Start date:
2020-02-09
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
10
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

Since #90266 the mails sent after login to install don't work anymore because the path of emails is not found

Problem is that checked paths are ext:core + ext:backend but mails are in ext:install.

Solutions:

  • Move the templates to ext:backend or ext:core
  • Register ext:install as well

Currently don't know what the best solution is


Related issues

Related to TYPO3 Core - Feature #90266: Fluid-based templated emailsClosedBenni Mack2020-01-31

Actions
#1

Updated by Georg Ringer over 1 year ago

#2

Updated by Gerrit Code Review over 1 year ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/63182

#3

Updated by Gerrit Code Review over 1 year ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/63182

#4

Updated by Gerrit Code Review over 1 year ago

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/63182

#5

Updated by Georg Ringer over 1 year ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#6

Updated by Benni Mack over 1 year ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF