Bug #90957

Populating slugs based on old realurl table not working

Added by Riny van Tiggelen 8 months ago. Updated 6 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Link Handling, Site Handling & Routing
Target version:
-
Start date:
2020-04-06
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

When running the PopulateSlugs update-script with the old "tx_realurl_pathcache" the query fails because it's being ordered by "uid".
In the old table this was "cache_id", thus the query fails.
In case of the old table, the field "cache_id" should be used.

#1

Updated by Gerrit Code Review 8 months ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/64085

#2

Updated by Gerrit Code Review 8 months ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/64085

#3

Updated by Riccardo De Contardi 8 months ago

  • Category set to Link Handling, Site Handling & Routing
#4

Updated by Gerrit Code Review 6 months ago

Patch set 1 for branch 9.5 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/64533

#5

Updated by Riny van Tiggelen 6 months ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#6

Updated by Benni Mack 6 months ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF