Bug #92776

Select/Deselect buttons in Workspace Modals are no button tags

Added by Oliver Bartsch 8 months ago. Updated 6 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Backend User Interface
Target version:
-
Start date:
2020-11-05
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
10
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:
#1

Updated by Gerrit Code Review 8 months ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/66453

#2

Updated by Oliver Bartsch 8 months ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#3

Updated by Gerrit Code Review 8 months ago

  • Status changed from Resolved to Under Review
#4

Updated by Oliver Hader 8 months ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
#5

Updated by Gerrit Code Review 8 months ago

  • Status changed from Resolved to Under Review

Patch set 1 for branch 10.4 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/66526

#6

Updated by Gerrit Code Review 8 months ago

Patch set 2 for branch 10.4 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/66526

#7

Updated by Oliver Bartsch 7 months ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
#8

Updated by Benni Mack 6 months ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF