Bug #92793

Some icons are missing in the backend

Added by Oliver Bartsch 2 months ago. Updated about 2 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Backend User Interface
Target version:
-
Start date:
2020-11-07
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
10
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

Since the introduction of svg icon sprites, some icons are missing since they do not longer exist under it's given name and also don't have an alias assigned.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Task #92689: Update @typo3/icons to v2 and support icon spritesClosed2020-10-23

Actions
Related to TYPO3 Core - Task #92833: Update TYPO3 iconsClosedAndreas Fernandez2020-11-13

Actions
#1

Updated by Oliver Bartsch 2 months ago

  • Related to Task #92689: Update @typo3/icons to v2 and support icon sprites added
#2

Updated by Oliver Bartsch 2 months ago

  • Is Regression set to Yes
#3

Updated by Gerrit Code Review 2 months ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/66568

#4

Updated by Gerrit Code Review 2 months ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/66568

#5

Updated by Oliver Bartsch 2 months ago

  • Status changed from Under Review to New
#6

Updated by Andreas Fernandez 2 months ago

  • Status changed from New to Closed

Will be done in favor of #92833

#7

Updated by Andreas Fernandez 2 months ago

Also available in: Atom PDF