Oliver joppnet

  • Registered on: 2017-09-10
  • Last connection: 2019-06-25

Issues

Activity

Today

17:15 TYPO3 Core Bug #87657: Moving content elements via Drag'n'Drop to uppermost position attempts to move record...
Riccardo De Contardi wrote:
> I've just had a brief conversation with Paul Albrecht; as far as I have understood (He...
16:33 TYPO3 Core Bug #87657: Moving content elements via Drag'n'Drop to uppermost position attempts to move record...
Paul Albrecht wrote:
> Confirmed on Typo3 9.5.7
I tested it on the same installation the other day like in the vi...

2019-06-24

11:02 TYPO3 Core Bug #87657: Moving content elements via Drag'n'Drop to uppermost position attempts to move record...
Riccardo De Contardi wrote:
> I am not able to reproduce this issue on 9.5.7 or 10.0.0-dev; is it solved? if not, co...

2019-06-05

13:13 TYPO3 Core Bug #83501: Non-existing file storage ID 1 breaks BaseSetup => "No accessible form storage folders"
Bjoern Jacob wrote:
> Normally, this is not the case. In a fresh TYPO3 installation, there is always a file storage...

2019-04-02

07:52 Dynamic Content Elements (DCE) Bug #88050: Scheduler cronjobs fail with fatal error
Can be closed. Turned out the scheduler wasn't invoked with PHP 7.x
07:29 Dynamic Content Elements (DCE) Bug #88050 (New): Scheduler cronjobs fail with fatal error
Hi,
after upgrading to 2.0.x the TYPO3 scheduler does not run any tasks anymore as the dce extension is resulting ...

2019-02-05

13:31 TYPO3 Core Bug #87657 (Closed): Moving content elements via Drag'n'Drop to uppermost position attempts to mo...
Howdy,
we've come across a weird issue when moving content elements with drag'n'drop in the TYPO3 backend.
It's...

2018-10-27

15:10 Grid Elements (former official tracker) - now moved to Gitlab! Bug #86750: colPos "[ INVALID VALUE ("-2") ]"
Coders.Care Extension Team wrote:
> Thank you for the detailed description and screenshots, but this is a duplicate ...

2018-10-26

11:27 Grid Elements (former official tracker) - now moved to Gitlab! Bug #86750 (Closed): colPos "[ INVALID VALUE ("-2") ]"
Hi,
for several times the following issues popped up using Gridelements: Content elements in a Gridelement column ...

2018-03-06

12:55 TYPO3 Core Bug #83795: &nbsp; in the tables with <ol> or <ul>
After some digging in the TS object browser we figured the following lines of TS setup solved the issue for us:
<p...

Also available in: Atom