Lukas Rüegg

lru@rtp.ch

  • Registered on: 2008-07-27
  • Last connection: 2016-02-29

Issues

Projects

Activity

2015-07-02

08:40 Dynamic Content Elements (DCE) Bug #57956: Inline element (FAL) dont work in a section
The patch was reviewed but not merged (CANNOT MERGE), but the issue is STILL marked as resolved. This does not make a...

2014-10-17

10:42 Core Bug #62301 (Rejected): ConfigurationManager setters make system unstable
We are slowly moving our projects from LTS 4.5 to LTS 6.2 and one of the issues we recently encountered is the usage ...

2014-10-08

11:44 Dynamic Content Elements (DCE) Bug #57956: Inline element (FAL) dont work in a section
I am having the same issue with inline flexform forms. Why has this issue been closed? Imo this is a serious LTS core...

2014-08-13

15:36 TemplaVoila Bug #60927: Tests and tests folder in branch 1.9
Wow, that was quick.
Thanks!
10:08 TemplaVoila Bug #60927 (Resolved): Tests and tests folder in branch 1.9
The 1.9 version has two folders Tests and tests. This is impossible to reproduce on a case insensitive file system su...

2013-05-06

17:15 Core Bug #16983: Secure File downloads with jumpurl.secure = 1 not working in TV
Alexander Opitz wrote:
> Ok,
>
> as I don't see mentioned "_NO_TABLE" in TYPO3\CMS\Frontend\ContentObject\Content...
14:51 Core Bug #16983: Secure File downloads with jumpurl.secure = 1 not working in TV
Alexander Opitz wrote:
> So it would be nice to report this to TV => http://forge.typo3.org/projects/extension-templ...

2013-05-04

11:20 Core Bug #16983: Secure File downloads with jumpurl.secure = 1 not working in TV
Alexander Opitz wrote:
> The issue is very old, does this issue exists in newer versions of TYPO3 CMS (4.5 or 6.1)?
...

2011-12-09

19:37 Core Bug #32422: Encoding error in TCEforms inline JavaScript
The change made to the TCE forms class from issue #29067 breaks links which open the link browser.
As described this...
16:01 Core Bug #32422 (Resolved): Encoding error in TCEforms inline JavaScript
The fix introduced for issue #29067 has broken the linkbrowser popup for new elements in sections. The FCE has to be ...

Also available in: Atom