Bug #27236

Multiple mailforms on one page breaks validation

Added by Rik Willems over 8 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Content Rendering
Target version:
-
Start date:
2011-06-06
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
0.10 h
TYPO3 Version:
4.5
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

When you put multiple mailforms on one page it breaks the javascript validation. This happens because they get the same name and id from the css_styled_content setup. Since tt_content.mailform.20.formName now has stdWrap we can add the UID to the formName to make it unique by default.

What do you think?

History

#1 Updated by Chris topher almost 8 years ago

  • Target version changed from 4.6.0 to 4.6.1

#2 Updated by Chris topher almost 8 years ago

  • Target version changed from 4.6.1 to 4.6.2

#3 Updated by Xavier Perseguers over 7 years ago

  • Target version deleted (4.6.2)

#4 Updated by Alexander Opitz almost 5 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback
  • Is Regression set to No

Hi,

does the problem still exists within newer versions of TYPO3 CMS (6.2.9)?

#5 Updated by Riccardo De Contardi over 4 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

the old mailform is now removed from the Core as it is superseeded by EXT:form, powermail and formhandler and other alternatives, so I think this issue can be closed.

If you think that this is the wrong decision, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Also available in: Atom PDF