Bug #31067

root-lines for DB Mounts in Pagetree rendering wrong markup

Added by Steffen Ritter about 9 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Pagetree
Target version:
Start date:
2011-10-18
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
1.00 h
TYPO3 Version:
4.6
PHP Version:
5.3
Tags:
Complexity:
medium
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

While fixing #28687 it had been encountered that the option

options.pageTree.showPathAboveMounts = 1
which shows the rootline of each DB Mount is implemented in non-valid way, which means that a <div> tag had been rendered within an <ul> before the <li> of the DB Mount node.

After fixing #28687 this lead to optical issues on first render.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #28687: pagetree broken due to js exceptionClosedSteffen Ritter2011-08-02

Actions
#1

Updated by Mr. Hudson about 9 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 of change Ic715426b8d04220410bcb15bfba33a39e5fd47bc has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/5962

#2

Updated by Mr. Hudson about 9 years ago

Patch set 2 of change Ic715426b8d04220410bcb15bfba33a39e5fd47bc has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/5962

#3

Updated by Steffen Ritter about 9 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
#4

Updated by Riccardo De Contardi about 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF