Bug #36832

Preview hidden pages on subdomains triggers 404 handler

Added by Jesper Paardekooper over 7 years ago. Updated over 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Install Tool
Target version:
-
Start date:
2012-05-04
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
4.5
PHP Version:
5.3
Tags:
Complexity:
hard
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

Previewing hidden pages on a subdomain triggers the install tool setting: pageNotFound_handling

Situation to reproduce:
- Create a vhost with domain A (test.dev.local) and domain B (test2.dev.local)
- Clean TYPO3 4.5 installation (tested with 4.7 as well) running on domain A
- Create pagetree for domain A, including a root page and a domain record
- Create pagetree for domain B, including a root page and a domain record
- Set a page to hidden in domain B > preview works
Set the 404 handler to something like "REDIRECT:http://www.google.com"
- Preview the same hidden page again -> 404 is loaded

History

#1 Updated by Georg Ringer over 7 years ago

you need to be logged in wiht domain B

#2 Updated by Jesper Paardekooper over 7 years ago

Georg Ringer wrote:

you need to be logged in wiht domain B

How does that explain that it works without the 404 handler?

#3 Updated by Wouter Wolters over 4 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback
  • Is Regression set to No

Hi,

as this issue is very old. Does the problem still exists within newer versions of TYPO3 CMS (6.2.9)?

#4 Updated by Jesper Paardekooper over 4 years ago

Nope, can be closed.

#5 Updated by Stefan Neufeind over 4 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

Also available in: Atom PDF