Bug #45476

Loading a record with multiple RTE's in IE8 takes very long

Added by Patrick Wiggelman almost 9 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
RTE (rtehtmlarea + ckeditor)
Target version:
-
Start date:
2013-02-14
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
4.5
PHP Version:
Tags:
Complexity:
medium
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

If you want to open a record in the BE of TYPO3 (I am using 4.5.20) with multiple RTE's (6 in my case). I takes very long (about 20 seconds) for you can edit the record. This happens only in Internet Explorer 8. If you're using FireFox 18 for example, you can directly edit the record.

#1

Updated by Patrick Broens almost 9 years ago

  • Category set to RTE (rtehtmlarea + ckeditor)
  • Complexity set to medium
#2

Updated by Mathias Schreiber about 7 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback
  • Assignee set to Mathias Schreiber
  • Is Regression set to No

Can you check again on master?
Stan removed a lot of the ExtJS overhead

#3

Updated by Alexander Opitz over 6 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed
  • Assignee deleted (Mathias Schreiber)

No feedback within the last 90 days => closing this issue.

If you think that this is the wrong decision or experience this issue again, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Also available in: Atom PDF