Bug #73062

fal images in workspaces don't work in extension

Added by Martin Weymayer over 5 years ago. Updated 12 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
-
Category:
Workspaces
Target version:
-
Start date:
2016-02-01
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
7
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

hi,

i made extension with fal-images. if i add images in live workspace everything works fine. but if change in draft workspace and login with user without admin right i can also add fal images but after clicking "save" button page is reloaded but the added images are not shown. only if i login with admin and put all content and images from draft -> to live, images are shown in backend if i login with user without admin rights again.

martin


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #67676: Element "sys_file_reference:XXX" does not exist"ClosedOliver Hader2015-06-22

Actions
#1

Updated by Martin Weymayer over 5 years ago

see also https://forge.typo3.org/issues/67676#change-295745 - there is something wrong with fal images and workspaces!

#2

Updated by Riccardo De Contardi about 5 years ago

  • Category set to Workspaces
#3

Updated by Christian Kuhn 12 months ago

  • Status changed from New to Closed

We had some FAL related workspace fixes lately. DB structure should be fine now. If an extension still does not show a workspace change, this is likely an issue with the extension if it does not call versionOl() or workspaceOl() properly.

I'll close the issue for now.

Also available in: Atom PDF