Bug #84743

ClassesAnchor target not set (ckeeditor)

Added by D. Kassor almost 2 years ago. Updated 16 days ago.

Status:
Needs Feedback
Priority:
Must have
Assignee:
-
Category:
RTE (rtehtmlarea + ckeditor)
Target version:
-
Start date:
2018-04-16
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
8
PHP Version:
7.2
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

Hey folks, could it be that the rendering of link targets are broken (TYPO3 8.7.12)?
The created ckeditor link is without "target" attribute if the "type" is "page".

Generated link:

<p><a class="link-internal-new-window" href="t3://page?uid=393">» zum Interview</a></p>

Screenshot shows my configuration.

Thanks for help!

image.png View (75.1 KB) D. Kassor, 2018-04-16 12:02


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #84066: ClassesAnchor target not set (ckeeditor) Closed 2018-02-27
Related to TYPO3 Core - Bug #83754: Unable to set preconfigured values in CKEditor for title and target Needs Feedback 2018-02-01
Related to TYPO3 Core - Bug #88710: rte_ckeditor link browser classes and their titleText and target Needs Feedback 2019-07-09

History

#1 Updated by Riccardo De Contardi over 1 year ago

  • Category set to RTE (rtehtmlarea + ckeditor)

#2 Updated by Riccardo De Contardi over 1 year ago

  • Related to Bug #84066: ClassesAnchor target not set (ckeeditor) added

#3 Updated by Riccardo De Contardi 8 months ago

  • Related to Bug #83754: Unable to set preconfigured values in CKEditor for title and target added

#4 Updated by Markus Klein 16 days ago

  • Related to Bug #88710: rte_ckeditor link browser classes and their titleText and target added

#5 Updated by Markus Klein 16 days ago

  • Status changed from New to Needs Feedback

Tested this in v8.7.30 and it works. Can you maybe try again in the latest version? Thanks

Also available in: Atom PDF