Bug #92860

Icon "warning-in-use" is missing since the icon update

Added by Georg Ringer 15 days ago. Updated 12 days ago.

Status:
Resolved
Priority:
Must have
Category:
Backend User Interface
Target version:
Start date:
2020-11-17
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

The icon if a record is currently edited by another issue is currently not found


Files


Related issues

Related to TYPO3 Core - Task #92689: Update @typo3/icons to v2 and support icon spritesResolved2020-10-23

Actions
#2

Updated by Andreas Fernandez 14 days ago

  • Related to Task #92689: Update @typo3/icons to v2 and support icon sprites added
#3

Updated by Gerrit Code Review 14 days ago

  • Status changed from Accepted to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/66693

#4

Updated by Gerrit Code Review 12 days ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/66693

#5

Updated by Gerrit Code Review 12 days ago

Patch set 1 for branch 10.4 of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/66678

#6

Updated by Andreas Fernandez 12 days ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

Also available in: Atom PDF