Bug #93226

Videos not working in Element information because of relative path

Added by Oliver Bartsch about 2 months ago. Updated 5 days ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Category:
Link Handling, Site Handling & Routing
Target version:
Start date:
2021-01-05
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
11
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Yes
Sprint Focus:

Description

ElementInformationController uses relative paths for file rendering which since #93048 leads to local videos are not longer working.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Feature #93048: Introduce URL rewrites for Backend linksClosedOliver Bartsch2020-12-10

Actions
#1

Updated by Oliver Bartsch about 2 months ago

  • Related to Feature #93048: Introduce URL rewrites for Backend links added
#2

Updated by Oliver Bartsch about 2 months ago

  • Is Regression set to Yes
#3

Updated by Oliver Bartsch about 2 months ago

This also applies to audio files.

#4

Updated by Gerrit Code Review about 2 months ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/67357

#5

Updated by Gerrit Code Review about 2 months ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/67357

#6

Updated by Gerrit Code Review about 2 months ago

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/67357

#7

Updated by Oliver Bartsch about 2 months ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#8

Updated by Benni Mack 5 days ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF