Bug #64941

Display of translation after copying a page in workspace

Added by Alexandra Stiber over 6 years ago. Updated over 5 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Workspaces
Target version:
-
Start date:
2015-02-09
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

  • 6.2.9
  • Workspace
  • Page was copied (default language: german, translated to: english)
    The following problem appears in the Workspace after copying the page and after publishing the changes to the LIVE-Workspace:
    - The translated content elements on the copied page are shown in the Page-View of the Backend, which is correct.
    BUT
    - Frontend: Translated englisch elements aren't displayed
    - Backend: The List-View tells me, that the content elements aren't localized yet.

If I now localize these elements, they are displayed in the Frontend but are shown twice in the Backend (Page-View).


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #64939: Copying a translated page in Workspace duplicates the first content elementClosed2015-02-09

Actions
Related to TYPO3 Core - Bug #61179: Flaws in copying a page with localized content elementsClosedOliver Hader2014-08-25

Actions
#1

Updated by Oliver Hader over 5 years ago

  • Description updated (diff)
  • Status changed from New to Needs Feedback

I guess this has been fixed with #61179 (available in Git versions only at the moment). Please give feedback, whether the behavior still exists. Thanks!

#2

Updated by Alexander Opitz over 5 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

No feedback within the last 90 days => closing this issue.

If you think that this is the wrong decision or experience this issue again, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Also available in: Atom PDF