Bug #70667

Story #69617: FormEngine bugs

Fix handling of static items in TCA selectTree fields

Added by Alexander Stehlik over 4 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
FormEngine aka TCEforms
Target version:
-
Start date:
2015-10-13
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
7
PHP Version:
Tags:
Complexity:
medium
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

Currently it is not possible to add static items for select fields that are rendered as a tree.

This code is not yet ported to the new FormEngine.

This feature needs to be migrated or removed.

See \TYPO3\CMS\Backend\Form\Element\SelectTreeElement::getStaticItems()

History

#1 Updated by Mathias Schreiber about 4 years ago

  • Description updated (diff)
  • Parent task set to #69617

#2 Updated by Frank Naegler about 4 years ago

  • Status changed from New to Needs Feedback

Hi Alex,
I don't understand the issue, can you please provide more information?

  1. Excpected behavior
  2. Actual behavior
  3. Steps to reproduce the behavior
  4. Additional information

#3 Updated by Riccardo De Contardi almost 4 years ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed

No feedback within the last 90 days => closing this ticket.

If you think that this is the wrong decision or experience this issue again, then please write to the mailing list typo3.teams.bugs with issue number and an explanation or open a new ticket and add a relation to this ticket number.

Also available in: Atom PDF