Bug #84573

Translated deactivated elements are not displayed in page mode

Added by Sybille Peters over 3 years ago. Updated almost 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Assignee:
-
Category:
Backend API
Target version:
-
Start date:
2018-03-31
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

Translated, not activated (hidden) elements are not displayed in page mode. They are visible in list mode, though. Once the elements are activated (unhidden), they are displayed in page mode. Bug seems unrelated to type of element (tested with "Text & Media" and "Bootstrap Carousel").

Reproduce

  1. Create elements, e.g. "Text & Media"
  2. In "page" module, select "Languages", use the "Translate" button (I used translate mode, not copy - don't know if this is relevant)

Screenshots

page mode: 2 translated elements are missing.

list mode: all elements are displayed.


Files

disappeared-elements-in-page-mode.png (34.9 KB) disappeared-elements-in-page-mode.png Sybille Peters, 2018-03-31 22:39
disappeared-elements-n-list-mode.png (90.6 KB) disappeared-elements-n-list-mode.png Sybille Peters, 2018-03-31 22:39
show-hidden.png (3.71 KB) show-hidden.png Sybille Peters, 2018-04-01 09:04
show-hidden2.png (37 KB) show-hidden2.png Sybille Peters, 2018-04-01 09:25

Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #84589: "Show hidden content elements" should respect language selectionClosedAndreas Fernandez2018-04-03

Actions

Also available in: Atom PDF