Bug #84797

Form editor is not loading

Added by Bjoern Jacob over 3 years ago. Updated almost 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Form Framework
Target version:
-
Start date:
2018-04-19
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
9
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

On master (and probably on v8) the form editor is not loading at all.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Feature #84780: Store icons fetched by the Icon API in localStorageClosedAndreas Fernandez2018-04-18

Actions
#1

Updated by Ralf Zimmermann over 3 years ago

  • Related to Feature #84780: Store icons fetched by the Icon API in localStorage added
#2

Updated by Ralf Zimmermann over 3 years ago

  • Assignee set to Ralf Zimmermann
#3

Updated by Ralf Zimmermann over 3 years ago

The form editor calls the icon API within jQuery's beforeSend() ajax hook.
Since the icon API also make usage of ajax the result is a recurion.

#4

Updated by Gerrit Code Review over 3 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/56739

#5

Updated by Gerrit Code Review over 3 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/56739

#6

Updated by Ralf Zimmermann over 3 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#7

Updated by Benni Mack almost 3 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF