Bug #86096

Activating a page in BE does not update page-tree

Added by Stefan Froemken about 1 year ago. Updated 4 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Pagetree
Target version:
-
Start date:
2018-09-03
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
9
PHP Version:
7.2
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

Hello Core-Team,

I have just checked out current master at cf7917d03bf81b9dbb71f475daee2b483c9feef7

Right-click at a page and choose activate. You will see some refreshments, but page is still disabled visually. Press page-tree update button and page will be displayed correctly.

Right-click at a page and choose activate. You will see some refreshments, but page is still disabled visually. Right-click at another page and activate it, will do some refreshments and my previous activated page will be shown as activated. But current page is still displayed as inactive.

Nice greetings

Stefan


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #85731: PageTree does not refresh after enabling/disabling a page via context menu New 2018-08-02

History

#1 Updated by Andreas Fernandez about 1 year ago

  • Status changed from New to Needs Feedback

I failed to reproduce the issue. Which browser do you use here?

#2 Updated by Stefan Froemken about 1 year ago

Google Chrome 68.0.3440.106

It seems to be timing problem. Sometimes it works, but most time not.
I only have three pages assigned. No site configuration.

Stefan

#3 Updated by Stefan Froemken about 1 year ago

Same problem in Safari. I have 4 pages in parallel. Try to (un-)hide all pages just one after the other.

#4 Updated by Susanne Moog about 1 year ago

  • Target version changed from 9 LTS to Candidate for patchlevel

#5 Updated by Alexander Grein about 1 year ago

Same problem in firefox 63 (developer edition)

#6 Updated by Riccardo De Contardi 4 months ago

Can this one be considered the same issue? #85731

#7 Updated by Stefan Froemken 4 months ago

Yes, it's the same problem

#8 Updated by Riccardo De Contardi 4 months ago

  • Related to Bug #85731: PageTree does not refresh after enabling/disabling a page via context menu added

#9 Updated by Riccardo De Contardi 4 months ago

@Stefan Froemken thank you for your reply; do you mind if I close your issue in favor of the older one?

Thanks

#10 Updated by Stefan Froemken 4 months ago

Do what ever you want with this ticket ;-)

#11 Updated by Riccardo De Contardi 4 months ago

  • Status changed from Needs Feedback to Closed
  • Target version deleted (Candidate for patchlevel)

I close this issue as a duplicate of #85731, please continue the discussion there. I've reported there the description of this ticket to keep track of it;

If you think that this is the wrong decision please reopen it or ping me.

Best Regards

Also available in: Atom PDF