Task #89033

Deprecate jumpToUrl

Added by Andreas Fernandez about 1 year ago. Updated 11 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2019-08-28
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
10
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Sprint Focus:

Description

Currently, TYPO3 widely makes use of jumpToUrl() which in fact does a simple redirect. In some cases, the call isn't even necessary, since <a> tags support the href nowadays.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #89315: deleteRecord is not definedClosed2019-09-30

Actions
Related to TYPO3 Core - Bug #89619: LinkBrowser requests incorrect URL when switching tabs during loading processClosed2019-11-08

Actions
#1

Updated by Gerrit Code Review about 1 year ago

  • Status changed from In Progress to Under Review

Patch set 5 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/61389

#2

Updated by Gerrit Code Review about 1 year ago

Patch set 6 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/61389

#3

Updated by Gerrit Code Review about 1 year ago

Patch set 7 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/61389

#4

Updated by Gerrit Code Review about 1 year ago

Patch set 8 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at https://review.typo3.org/c/Packages/TYPO3.CMS/+/61389

#5

Updated by Andreas Fernandez about 1 year ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#6

Updated by Andreas Fernandez about 1 year ago

  • Related to Bug #89315: deleteRecord is not defined added
#7

Updated by Benni Mack 11 months ago

  • Status changed from Resolved to Closed
#8

Updated by Markus Klein 9 months ago

  • Related to Bug #89619: LinkBrowser requests incorrect URL when switching tabs during loading process added

Also available in: Atom PDF