Bug #12452

RTE LinkWizard is unstyled

Added by Steffen Kamper over 8 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
2015-04-11
Due date:
2015-04-11
% Done:

0%

TYPO3 Version:
6.2
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

The link wizard miss all styles: labels, lineheight etc. looks weird.

linkwizard.png View (21.8 KB) Steffen Kamper, 2011-01-21 21:20

Bildschirmfoto 2015-01-07 um 17.30.23.png View (34.2 KB) Frederic Gaus, 2015-01-07 17:31

Schermata 2015-09-11 alle 11.52.04.png View (52.3 KB) Riccardo De Contardi, 2015-09-11 11:53


Related issues

Follows TYPO3 Core - Task #66369: Introduce an API for adding tabs to the ElementBrowser Closed 2015-04-10

History

#1 Updated by Steffen Kamper over 8 years ago

#2 Updated by Frederic Gaus over 4 years ago

Looks much better today? Could that be closed?

#3 Updated by Benjamin Kott over 4 years ago

This issue is still valid for CMS7.

#4 Updated by Benjamin Kott over 4 years ago

  • Status changed from New to Accepted
  • Target version set to 7.0

#5 Updated by Stephan GroƟberndt over 4 years ago

Whats the status here? Target version cannot be 7.0 any more.

#6 Updated by Benni Mack about 4 years ago

  • Target version changed from 7.0 to 7.4 (Backend)

#7 Updated by Riccardo De Contardi almost 4 years ago

this is a screenshot taken with TYPO3 7.5-dev (latest master)

#8 Updated by Benni Mack almost 4 years ago

  • Project changed from v4 Usability Team to TYPO3 Core
  • Target version changed from 7.4 (Backend) to 7 LTS
  • TYPO3 Version set to 6.2
  • Is Regression set to No

#9 Updated by Mathias Schreiber over 3 years ago

  • Status changed from Accepted to Closed

will be handled with the rewrite

Also available in: Atom PDF