Bug #35434

displayCond does not work for Flexform Sections

Added by Steffen Ritter almost 7 years ago. Updated over 1 year ago.

Status:
Rejected
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
FormEngine aka TCEforms
Target version:
Start date:
2012-03-31
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
4.7
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

Trying to apply a display Condition to a flexform section has no effect.
Therefore complete sections cannot be hidden if unneccessary...
This behaviour should be fixed in order to clean up the flexform of the video element.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #42333: Flexform displayCondition Rejected 2012-10-24

History

#1 Updated by Mathias Schreiber about 4 years ago

  • Target version set to 7.4 (Backend)
  • Is Regression set to No

#2 Updated by Susanne Moog over 3 years ago

  • Target version changed from 7.4 (Backend) to 7.5

#3 Updated by Benni Mack over 3 years ago

  • Target version changed from 7.5 to 7 LTS

#4 Updated by Christian Kuhn over 3 years ago

may work now, needs retest.

#5 Updated by Morton Jonuschat over 3 years ago

  • Category set to FormEngine aka TCEforms

#6 Updated by Morton Jonuschat over 3 years ago

  • Status changed from New to Rejected

We discussed this in view of the recent FormEngine rewrite and decided that support for display conditions in Flexform for anything but sheets and fields will not be supported.

#7 Updated by Peter Niederlag over 1 year ago

This is a breaking change. In old versions displayCondition did work on a single field, that was placed inside a section.

In 7.x displayCondition does not work any longer on a flexform field that is placed inside a section.

Also available in: Atom PDF