Bug #68217

list view > website language > Flag icons not shown

Added by Riccardo De Contardi almost 4 years ago. Updated 7 months ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Backend User Interface
Target version:
-
Start date:
2015-07-16
Due date:
% Done:

100%

TYPO3 Version:
7
PHP Version:
5.5
Tags:
Complexity:
Is Regression:
No
Sprint Focus:

Description

in the latest master (7.4) the language flag icons in list view > website language are not shown. The icon shown is the "default" red "X" (.t3-icon)

the correct class in span is set (I mean, I assume t3-icon t3-icon-flags t3-icon-flags-england t3-icon-england is correct), but the the CSS inspector shows only .t3-icon as class; it seems that all the classes for the flags (sprite) are absent.


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #76996: Language flags (css classes and sprites) got removed in 7.6.0 Closed 2016-07-09

Associated revisions

Revision 77dc3781 (diff)
Added by Steffen Ritter almost 4 years ago

[BUGFIX] Flag-Sprite is not loaded

When the flags have been moved from EXT:t3skin to EXT:core
the inclusion of the actual CSS file has been forgotten.

Resolves: #68217
Releases: master
Change-Id: I8b2840b0fb90859b8485ce624eef4393d77e17db
Reviewed-on: http://review.typo3.org/41478
Reviewed-by: Stefan Neufeind <>
Tested-by: Stefan Neufeind <>

History

#1 Updated by Gerrit Code Review almost 4 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/41478

#2 Updated by Steffen Ritter almost 4 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

#4 Updated by Benni Mack 7 months ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF