Bug #86100

The requested URL /typo3/sysext/backend/Resources/Public/Html/Close.html&id=7 was not found on this server.

Added by Stefan Froemken 10 months ago. Updated about 2 months ago.

Status:
New
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
Backend User Interface
Start date:
2018-09-03
Due date:
% Done:

0%

TYPO3 Version:
9
PHP Version:
7.2
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:
On Location Sprint

Description

Hello Core-Team,

List module -> Create a new record of type "page" -> Click button "Open in new window" -> Enter a page title -> Click "close" -> Click "Save and close"

Stefan

Cattura1.PNG View (39.2 KB) Riccardo De Contardi, 2019-02-05 22:25

Cattura2.PNG View (17.3 KB) Riccardo De Contardi, 2019-02-05 22:25

Cattura3.PNG View (44.6 KB) Riccardo De Contardi, 2019-02-05 22:25

Cattura4.PNG View (44 KB) Riccardo De Contardi, 2019-02-05 22:25

Cattura5.PNG View (65.4 KB) Riccardo De Contardi, 2019-02-05 22:25

Cattura6.PNG View (39 KB) Riccardo De Contardi, 2019-02-05 22:25

Cattura7.PNG View (19 KB) Riccardo De Contardi, 2019-02-05 22:25

Cattura8.PNG View (39.4 KB) Riccardo De Contardi, 2019-02-05 22:26

History

#1 Updated by Christian Kuhn 10 months ago

confirmed. but only happens if page tree has a site configuration. maybe another missing cache eviction?

#2 Updated by Susanne Moog 10 months ago

  • Target version changed from 9 LTS to Candidate for patchlevel

#3 Updated by Susanne Moog 8 months ago

  • Sprint Focus set to On Location Sprint

#4 Updated by Riccardo De Contardi 5 months ago

  • Status changed from New to Needs Feedback

Does it still happens on latest master? May I ask for a more detailed description of the steps involved in reproducing it? Thank you!

#5 Updated by Riccardo De Contardi 5 months ago

These are my findings with TYPO3 9.5.4; I followed these steps:

TEST 1

1) List view, click on create a new record:

2) Select to place the page somewhere

3) Instead of giving it a pagetitle, click on "open in new window" button

4) In the modal, write a pagetitle and click "Close"

5) Click on "Save and Close"

Result: no error, the page seems created.

Test 2

6) Click instead on the button to create a new page in the list of existing pages

7) Select a position for the page

8) Same as step 3)
9) Same as step 4)
10) Same as step 5)

Results:

there is a 404 error

nonetheless, if I am not wrong, the page has been created anyway.

Could someone confirm it?

#6 Updated by Riccardo De Contardi about 2 months ago

  • Status changed from Needs Feedback to New

This issue is still reproducible as I described on my previous comment on both 10.0.0-dev and 9.5.6; on both cases, the error is:

Not Found
The requested URL /typo3/sysext/backend/Resources/Public/Html/Close.html&id=39 was not found on this server.

Also available in: Atom PDF