Bug #12504

"browsing" doesn't sync "list view" in workspace preview

Added by Tolleiv Nietsch over 10 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
Workspaces
Target version:
-
Start date:
2011-01-24
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
4.5
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

When the user starts clicking around in the previewed pages the list view isn't updated properly.


Related issues

Has duplicate TYPO3 Core - Bug #26613: Click on links in live frame (with slider) results in workspace viewClosed2011-05-04

Actions
#1

Updated by Tolleiv Nietsch over 10 years ago

  • Assignee set to Tolleiv Nietsch
#2

Updated by Oliver Hader about 10 years ago

  • Target version changed from 4.5.1 to 4.5.3
#3

Updated by Oliver Hader about 10 years ago

  • Target version changed from 4.5.3 to 4.5.3
#4

Updated by Oliver Hader about 10 years ago

  • Target version changed from 4.5.3 to 4.5.3
#5

Updated by Tolleiv Nietsch almost 10 years ago

  • Target version changed from 4.5.3 to 4.6
  • TYPO3 Version set to 4.5
#6

Updated by Michael Stucki over 7 years ago

  • Category set to Workspaces
#7

Updated by Michael Stucki over 7 years ago

  • Project changed from 624 to TYPO3 Core
  • Category changed from Workspaces to Workspaces
  • Target version deleted (4.6)
#8

Updated by Mathias Schreiber over 6 years ago

  • Target version set to 7.5
#9

Updated by Benni Mack over 5 years ago

  • Target version changed from 7.5 to 7 LTS
#10

Updated by Mathias Schreiber over 5 years ago

  • Target version deleted (7 LTS)
#11

Updated by Christian Kuhn over 3 years ago

  • Status changed from Accepted to Closed

Thanks for this issue report, however, I don't understand the issue and what is really meant with it. If you still feel this should be tackled, please feel free to open a new issue with some more information on how-to-reproduce and maybe some outline on what should be done to solve it.

Also available in: Atom PDF