Bug #24804

Moving Elements with Translations in workspaces

Added by Graham Solomon over 10 years ago. Updated about 8 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Category:
-
Target version:
-
Start date:
2011-01-25
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
TYPO3 Version:
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

We have a website with one alternative language, when in a workspace if you move a default language element then the alternative language version of the element appears on the default language page.

I am using TYPO3 4.5 RC2 this should be easily reproducible.

1. Create a page with at least 2 content elements
2. Localise the page
3. From within a workspace move one of the elements up/down the page
4. The element will be moved as expected, but the alternative language version will appear with the default language elements

I would really appreciate it if this could be fixed for 4.5, we make extensive use of workspaces and will not be able to upgrade whilst this bug is unfixed, this must also be an issue for others using workspaces on a multilingual website?

Kind Regards,
Graham Solomon

(issue imported from #M17304)


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #16845: Incorrect values of colPos, sys_language_uid and sorting after moving records in web > listClosedStanislas Rolland2007-01-09

Actions
Is duplicate of TYPO3 Core - Bug #21628: Error during record up and down move in WorkspaceClosed2009-11-20

Actions

Also available in: Atom PDF