Feature #67372

Fluid Tag Builder: Allow empty attributes

Added by Sebastian Michaelsen over 6 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Should have
Assignee:
-
Category:
-
Target version:
Start date:
2015-06-09
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
PHP Version:
Tags:
Complexity:
Sprint Focus:
Remote Sprint

Description

When using the Fluid Tag Builder to create tags an attribute can only be set as a key/value pair. It should be possible render attributes with the "empty attributes syntax" (http://www.w3.org/TR/html-markup/syntax.html#syntax-attributes).


Related issues

Related to TYPO3 Core - Bug #68474: Revert "Fluid Tag Builder: Allow empty attributes"Closed2015-07-22

Actions
#1

Updated by Gerrit Code Review over 6 years ago

  • Status changed from New to Under Review

Patch set 1 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/40139

#2

Updated by Gerrit Code Review over 6 years ago

Patch set 2 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/40139

#3

Updated by Benni Mack about 6 years ago

  • Target version set to 7.4 (Backend)
  • Sprint Focus set to On Location Sprint
#4

Updated by Gerrit Code Review about 6 years ago

Patch set 3 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/40139

#5

Updated by Gerrit Code Review about 6 years ago

Patch set 4 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/40139

#6

Updated by Gerrit Code Review about 6 years ago

Patch set 5 for branch master of project Packages/TYPO3.CMS has been pushed to the review server.
It is available at http://review.typo3.org/40139

#7

Updated by Anonymous about 6 years ago

  • Status changed from Under Review to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100
#8

Updated by Markus Klein about 6 years ago

  • Status changed from Resolved to Accepted

Patch was reverted. See #68474

#9

Updated by Susanne Moog about 6 years ago

  • Target version changed from 7.4 (Backend) to 7.5
#10

Updated by Anja Leichsenring about 6 years ago

  • Sprint Focus changed from On Location Sprint to Remote Sprint
#11

Updated by Claus Due almost 6 years ago

  • Status changed from Accepted to Resolved

Resolved (since then also reverted). Issue was not closed by bot. Closing now.

Must be reported to standalone Fluid for a solution there.

#12

Updated by Claus Due almost 6 years ago

Sebastian Kurfuerst I hate to ask, but would you mind:

- Testing if this problem persists in standalone Fluid (the TagBuilder there comes from Flow and is more recent)
- If it persists, reporting the issue on the bug tracker there for us to solve it asap.

Thanks :)

https://github.com/TYPO3Fluid/Fluid

#13

Updated by Riccardo De Contardi almost 4 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF