Project

General

Profile

Actions

Bug #32625

closed

Custom RTE-styles broken

Added by Stefan Neufeind about 12 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Must have
Category:
RTE (rtehtmlarea + ckeditor)
Target version:
Start date:
2011-12-16
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
TYPO3 Version:
4.7
PHP Version:
5.3
Tags:
Complexity:
Is Regression:
Sprint Focus:

Description

Fix for #29899 broke custom HTML-styles.

Check for
file_exists(PATH_site . $fileName)
results in paths like:
/var/www/html/../fileadmin/rte.css

(which is one ../ too deep)

That path is because of the fact it was created to be used for /typo3/alt_doc.php to find it's CSS with relative URLs.

This is broken in the latest release of 4.5.9, 4.6.2 and master.

How to test:
  • Create a fileadmin/rte.css
  • Add page-TS: RTE.default.contentCSS = fileadmin/rte.css
  • Try editing content in RTE -> falls back to default.css

Related issues 4 (0 open4 closed)

Related to TYPO3 Core - Bug #29899: RTE not loading in IE when configured content css file does not existClosedStanislas Rolland2011-09-16

Actions
Has duplicate TYPO3 Core - Bug #32340: RTE HTMLArea won't load in IE if included stylesheet is emptyClosedStanislas Rolland2011-12-06

Actions
Has duplicate TYPO3 Core - Bug #32624: RTE.default.contentCSS doesnt work anymoreClosedStanislas Rolland2011-12-16

Actions
Has duplicate TYPO3 Core - Bug #32703: HTMLArea RTE is broken in 4.5.9 using IE8ClosedStanislas Rolland2011-12-19

Actions
Actions

Also available in: Atom PDF